DEVOJKO, LEČI SE Anđela Šparavalo u HISTERIJI urla iz petnih žila na Bojanu, emotivno rasulo dostiglo vrhunac

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:27

"DEVOJKO, LEČI SE" Anđela Šparavalo u HISTERIJI urla iz petnih žila na Bojanu, emotivno rasulo dostiglo vrhunac

Bojana i Anđela ne uspevaju da nađi zajednički jezik, a sada je nova svađa uzdrmala njihovu vezu.

Starleta Anđela Šparavalo doživela je nervni slom u rijalitiju ,,Elita 7" zbog sukoba sa njenom devojkom Bojanom Pavlović.

Tokom histeričnom napada Anđela je uputila jezive reči Bojani, govoreći joj da je se nikada neće rešiti od nje.

Nikada me se nećeš rešiti u životu! Nikada! To ti ja sada kažem! Videćeš! Kako da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskuliram? Kako je meni sada? Kako je meni sada čoveče? Neću dozvoliti da dođe do te situacije? Kako je meni ovih dana! - histerisala je Anđela iz petnih žila.

Komentari su se nizali jedan za drugim, snimak je postao viralan, a korisnici društvene mreže su šokirani Anđelinim ponašanjem:

- "Ovo je strašno, ovako ponašanje je katastrofalno", "Neverovatno da se ovako neko ponaša", "Zašto histeriše ovako? Devojko, leči se" - bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Verovatno njima deluje tako, da ne obraćam pažnju, ali zbog nekih stvari i zbog njih koji se oglašavaju konstantno, Bojana i ja nemamo odnose, ne ljubimo se u lajvu i čak nismo ni trenutno zajedno. Ja sam njima objasnila to, pročitala sam ono pisml na "Elitoviziji", očigledno je da se ne slažu sa tim, znači neće se nikada složiti sa tim odnosom. Ja sam sebi najsrećnija u odnosu sa Bojanom. VIše bih volela da se ne oglašavaju - rekla je Anđela.

- Ti si vrištala i imala potrebu da dokažeš moral zbog Luke Majčice, a kada je bilo ovo za tatu, bila si mrtva hladna - pitao je Darko.

- Zato što već imam taj teret, pa mi se nameće i taj Luka a da sam imala nešto sa njim, sav taj pritisak, i onda tako odreagujem. Ne može meni niko da bude preči od porodice, to je sigurno, ali naravno da mi je stalo do veze sa Bojanom, jer me ona gleda ovde kao malo vode na dlanu. Imamo normalan odnos - rekla je Anđela.

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.