DEVOJKE SE LEPE ZA NANOGICU KAO ZA DIJAMANT! Stefan Karić o problemima sa zakonom - One vole opasne momke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:56

"DEVOJKE SE LEPE ZA NANOGICU KAO ZA DIJAMANT!" Stefan Karić o problemima sa zakonom - One vole opasne momke!

Bivšem zadrugaru nije prvi put da ima posla sa policijom!

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću određen je pritvor od 30 dana i čeka se da se vidi šta će se dalje dešavati sa njim. On je glavni osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, a kako smo ranije pisali, ovo mu nije prvi problem sa zakonom.

O ovome je i sam pričao u "Zadruzi", ali i u svojoj velikoj ispovesti.

- Bio sam uhapšen kad sam bio sa Dijanom u vezi. Bilo je na Bubanj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potoku, bila je dojava da ja imam oružje, uhapsili su me tu prvi put i to je to. Nosio sam nanogicu šest meseci - pričao je Stefan u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

- Kako ti je izgledao život tad sa nanogicom - pitao ga je voditelj.

- Top, kao da sam imao na nozi dijamant, koliko su se tad te devojke otimale oko te nanogice. Nažalost, devojke vole opasne momke. Ja nisam opasan momak - rekao je Karić.

- Ti slikaš nanogicu, njih pet kuca. Sve su išle za tobom. Čak je Osman toliko njih nahvatao, da nije znao šta će sa njima - dodao je reporter.

- Par puta sam ga nahvatao kako viri iza zavese, gleda kad dolazim kući, da li će nešto da uhvati, pa se iznervira kad nešto ne uhvati. Zameram mu te neke stvari koje je iznosio. Meni nije bitno da se zna. Kao da čeka neke trenutke da se dese, da bi imao keca u rukavu. Rimuje, uklapa. Našao je sebi zanimaciju - nasmejao se Stefan.

- Šta te je ta nanogica naučila - pitao je voditelj.

- Da neke stvari koje ja radim, da samo ja znam, da ne pričam ljudima. Dva sata sam imao slobodno dnevno, šetao sam tad psa. Vraćao sam se na vreme - odgovorio je Karić.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.