DETE PUŠTENO NA ULICU...! Otkriveni DETALJI ŽIVOTA Nataše Radan: Ja takve devojke NE CENIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 17:31

"DETE PUŠTENO NA ULICU...!" Otkriveni DETALJI ŽIVOTA Nataše Radan: "Ja takve devojke NE CENIM!"

"Za mene "k" ne mogu da budu dobri ljudi..."

Rada Vasić je sinoć napustila "Zadrugu" izgubivši od Miljane Kulić u igrici za opstanak u rijalitiju. Za ovonedeljnog vođu postavila je Mariju Kulić, koja je danas delila budžete i tom prilikom iznosila mišljenja o zadrugarima. Na red je došla i Nataša radan, za koju nije imala reči hvale.

- Nataša Radan isto dobija srednji. Dobila bi mali zbog načina života i ponašanja, ja takve devojke ne cenim, ne bih volela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da moje ćerke budu takve. I ti si devojka koja nije rasla u zdravoj porodici, bila si dete koje je maltene pušteno na ulicu da se snalazi sama, krenula si lošim putem, kojim si i nastavila. Najgore je kad pljuneš sebe u ogledalo. - rekla je Marija, pa dodala:

- Dva braka si razdvojila, verovatno je do njih, ali ne bih ti bila u koži. Ne mogu da kažem da si dobar čovek zbog toga. Ono što kažu, nije važno da li je "k", nego da li je dobar čovek. Ne! Za mene "k" ne mogu da budu dobri ljudi. Šminkaš me, tu bih da te pohvalim, time se bavi, sjajno to radiš, a ne ovo što inače... Ne brukaj sebe. Umiljata i si i slatka. Srednji budžet si dobila jer sam osetljiva na decu koja nemaju mamu - istakla je Marija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.