DETALJI UBISTVA KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Bivša zadrugarka spremna da na ovu temu ide do kraja! Potresno

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023, 17:57

DETALJI UBISTVA KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Bivša zadrugarka spremna da na ovu temu ide do kraja! Potresno

Večeras u emisiji "Narod pita" govoriće i o ovome - potencijalno.

U večerašnju emisiju "Zadruga - Narod pita" dolazi kontroverzna zadrugarka, Sofija Una Manić, koja je poznata po brojnim skandalima, a o tome smo već pisali.

Imala je aferu sa Stefanom Mihićem, zatim se javno govorilo o njenoj javnoj vreloj akciji u Crnoj Gori, a najviše pažnje privukla je priznanjem da je provela noć sa Urošem Blažićem, koji je samo 3 dana kasnije izvršio poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masakr. O svemu ovome, potencijalno će govoriti u pomenutoj emisiji večeras na TV Pink.

Ona je svojevremeno rekla kako je sa ubicom Blažićem provela vreme tri noći pre jezivog događaja, te da su zajedno sa njima bili još neki ljudi poznati javnosti.

- Tri dana pre masakra sam bila sa Urošem i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, te noći nisam mogla da dođem sebi. Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu. Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može tako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio - rekla je Una tada za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.