DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Nesrećnom bratu Nikole Koja, sin je držao jezik da spreči gušenje - spasa nije bilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 09:38

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Nesrećnom bratu Nikole Koja, sin je držao jezik da spreči gušenje - spasa nije bilo

Tužne vesti neprestano dolaze...

Nikola Kojo, čuveni srpski glumac je nedavno doživeo porodičnu tragediju, kada je njegov brat Vladimir preminuo. Sada je Vladimirov sin Velja, potresnim rečima objasnio kako su protekli poslednji trenuci života njegovog oca.

On je bio uz oca u trenutku kada se nesreća dogodila, te je dao sve od sebe da ga održi u životu. Nažalost, spasa nije bilo.

Nemam mnogo toga da kažem. Bio sam na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće kad se sve desilo. Ocu sam držao jezik rukama da se ne bi ugušio dok je ležao na podu. Kolege koje su bile nedaleko od mesta nesreće su brzo pozvale Hitnu pomoć, pa je prevezen u bolnicu - rekao je on, pa dodao:

- Pošto ima više verzija priče, ono što mogu da kažem jeste da se ovakve stvari maltene ne dešavaju. Konj se uvek zaustavi ispred čoveka jer oni nas vide dva puta većim nego što jesmo u prirodi. Životinja mog oca nije videla, zato konj nije mogao da se zaustavi i tako je došlo do nesreće - priča sin nastradalog Vladimira.

Kako je dalje objasnio, posle sahrane oca preuzeo je kormilo iz ljubavi prema životinjama i svemu onome što je njegov otac radio.

- Kad dođem na hipodrom, radim sve ono što je i moj otac radio. Preuzeo sam neke stvari. Najviše sam tu zbog toga što ja znam koliko je njemu sve ovo značilo i koliko ljubavi je ulagao u celu priču. Naravno, tu je i ljubav prema životinjama. Biću spreman da pričam o njegovim uspesima tek kad prođe 40 dana. Mislim da je to fer, sada je sve sveže. Pehari i nagrade su dokaz o tome koliko je Vladimir posvećen konjima i poslu. Ovo je ekstremni sport, treba više da se piše o ljudima koji se njime bave i koji su prvaci na raznim takmičenjima. Treba da se priča o tome kakve su sve medalje doneli za Srbiju, sve ovo se radi sa mnogo ljubavi - rekao je Vladimir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.