DETALJI PRVOG SUSRETA ALEKS I CAREVE PORODICE: Evo šta se dešavalo u porodičnom domu nakon superfinala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 08:16

DETALJI PRVOG SUSRETA ALEKS I CAREVE PORODICE: Evo šta se dešavalo u porodičnom domu nakon superfinala!

Rijaliti pobednica otkrila kada odlaze u Crikvenicu!

Aleksandra Nikolić je noćas gostovala u prvoj emisiji "Narod pita" nakon šeste sezone "Zadruge". Ona je otvorila dušu i priznala Dušici Jakovljević kako je protekao njen susret sa porodicom Filipa Cara.

- Kada pogledamo kakva je gledanost bila, kada je reč i o društvenim mrežama, mislim da se tu pravi ratovi vode u svakoj sezoni. Kako gledaš na te rasprave koje ste imali? Jeste li to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavili iza? Jeste li došli sebi da ste u spoljnom svetu? - pitala je Dušica.

- Ja sam totalno pogubljena, nisam još došla skroz k sebi. Neke stvari bih ostavila iza sebe, prelepe stvari su mi se desile. I ta veridba, pobedila sam u Zadruzi, ne bih se obazirala ni na kakve svađe. Ja sam zaista rekla da im svima želim sve najbolje od srca - rekla je Aleks.

- Jesi li se čula sa nekim? - pitala je Dušica

- Jesam, sa Matorom, Miljanom Vračevićem... Dosta mi je njih čestitalo stvarno - rekla je Aleks.

- Upoznala sam Filipovu porodicu iz Novog Sada, baš su divni ljudi. Otac mu je divan čovek, baka, cela familija. Bilo nam je prelepo. On će biti dole, ja kada završim u emisijama, nakon toga ću ići kod njega. Ništa nas nije poremetilo - rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.