DETALJ S*KSA, NIKO NIJE ČUO! Usred dahtanja, Luna je Marku rekla 7 reči! Ovo je hit GODINE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ S*KSA, NIKO NIJE ČUO! Usred dahtanja, Luna je Marku rekla 7 reči! Ovo je hit GODINE! (VIDEO)

Neprocenjivo!

Luna Đogani i Marko Miljković uveliko konzumiraju svoju ljubav, kako se to ponekad kaže, ili jednostavnije, imaju seksualne odnose.

LUNA, ZAR OPET? Posle strasnih poljubaca, pred svima, Luna se spustila pod jorgan! (VIDEO)

U tu svrhu izabrali su omiljeno mesto mnogih parova u "Zadruzi", tuš kabinu. Ipak, ta pozicija, iako vrlo korisna, zbog zavesa koje skrivaju intimni čin, ima i svojih mana.

Kao što možete videti na sledećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku, seks Miljkovića i Đoganijeve je bio žestok, što se da primetiti i po Luninim uzdasima, ali je u jednom trenutku iskrsao i problem.

Izgleda da je kabina suviše mala da bi se dvoje ljudi udobno prepustilo strastima. Zato Đoganijeva u jednom trenutku kaže:

- Ne mogu više Marko, vrat me boli! - uzvikuje zadihana Luna. Mi pretpostavljamo da joj je glava bila u neugodnom položaju, prislonjena na pločice...

Објава коју дели raskidzaraskiid (@raskidzaraskiid) дана 26. Јан 2019. у 11:45 PST

KAO U FILMU! Folkerka se PORODILA SA 16 GODINA, pevala je HIMNU SPONZORUŠA, a danas je retko viđamo! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.