DETALJ SA SVADBE KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Pogledajte kakve BURME nosi bračni par Ražnatović! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ SA SVADBE KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Pogledajte kakve BURME nosi bračni par Ražnatović! (FOTO)

Iznenadićete se!

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić su se juče zakleli na večnu ljubav jedno drugom u kripti hrama Svetog Save.

Odmah potom, priređena je gala proslava u luksuznom beogradskom hotelu, gde su Ražnatovići i Rodići ugostili oko 500 ljudi.

Detalj koji je svima promakao jesu njihove burme, a evo kako one izgledaju.

A post shared by CECA RAŽNATOVIĆ - ©️®️ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ceca_original_official) on Nov 24, 2019 at 9:20am PST

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJ SVIMA PROMAKAO! Ceca i Anastasija imale različite HALJINE na venčanju, ali ovo su USKLADILE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019

Po tome su se izdvojile!..Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija bile su najveselije na svadbi Veljka i Bogdane, a mnogi i dalje komenarišu njihove stajlinge...Ipak, jedna stvar je svima promakla, a to je da ni jedna ni druga na sebi nisu imale nakit...A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.