DETALJ PROMAKAO SVIMA - Dok je Zvezdan držao KOMAD STAKLA NA VRATU, niko nije primetio šta je Anđela uradila

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 17:23

DETALJ PROMAKAO SVIMA - Dok je Zvezdan držao KOMAD STAKLA NA VRATU, niko nije primetio šta je Anđela uradila

Obratite pažnju na Anđelu!

Video, koji je zgrozio nacju tokom šeste sezone Zadruge, upravo je taj kada je navodno Zvezdan Slavnić pokušao da se uživo u programu samopovredi.

Zvezdan je, podsetimo, bacio sto, a potom uzeo staklo sa poda, popeo se na crni sto i prislonio staklo uz vrat kako bi se isekao.

Sve se dogodilo dok je Anđela Đuričić sedela pored njega, a on razgovarao sa Anom Ćurčić i Mikicom Bojanićem.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom trenutku kada je Zvezdan bacio sto, Anđela je prvo refleksno odreagovala, tako što se sklupčala na garnituri i prekrila glavu rukama kako bi se zaštitila od stakla.

Potom su svi skočili da smire Zvezdana kada je i obezbeđenje uletelo, Anđela ga je molila da ne radi to i držala mu je ruke sa svim muškarcima pored, dok se Ana samo pomerila u stranu.

- Ubij me, ubij me samo  me ubij - vikao je Zvezdan Ani.

Kako je izgledao ovaj detalj, pogledajte ispod teksta:

A post shared by zadruga.uzivo (@zadrugauzivo24)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.