DESINGERICA UŠAO U ŠKOLSKO GRADIVO: Evo šta đaci uče o kontroverznom reperu u učionicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 20:45

DESINGERICA UŠAO U ŠKOLSKO GRADIVO: Evo šta đaci uče o kontroverznom reperu u učionicama

Despić se pohvalio.

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je uhapšen i priveden na Paliluli a već mesecima je jedna od glavnih tema u medijima zbog svojih kontroverznih nastupa.

On je sada na Instagramu otkrio da je postao deo radova srednjoškolaca i deo školskog gradiva.

Kako se da zaključiti, tema je bila način odevanja u današnje vreme, a kao izdvojeni primer bio je upravo Despić, koji je sve ovo ponosno objavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom profilu.

Podsećanja radi, nakon što je pušten iz pritvora, Designerica se oglasio na društvenoj mreži Instragram i svojim vernim pratiocima pokušao ukratko da objasni šta se desilo, ali sve detalje obećao tek kad mu se završi godišnji odmor, jer mu nakon nastupa tokom celog leta treba pauza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.