DESILO SE da ste saznali... Hitno se oglasila Sofija Rajović - Otkrila ŠTA je rekla Jelisaveti nakon vesti o razvodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 20:31

"DESILO SE da ste saznali..." Hitno se oglasila Sofija Rajović - Otkrila ŠTA je rekla Jelisaveti nakon vesti o razvodu

Ona joj je odmah odgovorila.
Glumica Sofija Rajović se nakon potvrde da se razvodi posle dve godine, oglasila o slučaju razvoda Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, u koji je upletena.
Naime, nakon vesti o njenom razvodu od muškarca za kojeg se udala u tajnosti, počeli su da kruže tekstovi o njoj i Teodosiću.
Glumica se oglasila ovim povodom, te otkrila da se čula sa svojom koleginicom.
Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila je Sofija, pa nastavila:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sofija Rajović poslala poruku Jelisaveti nakon priča o razvodu od Teodosića

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2024

Glumica Sofija Rajović se nakon potvrde da se razvodi poslije dvije godine, oglasila o slučaju razvoda Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.