DESILO SE SPONTANO TO VEČE NA STEPENICAMA! Isplivali ŠOK DETALJI pomirenja Ane Ćurčić i Ace Bulića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 07:40

"DESILO SE SPONTANO TO VEČE NA STEPENICAMA!" Isplivali ŠOK DETALJI pomirenja Ane Ćurčić i Ace Bulića (VIDEO)

Podržava je u svemu!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj je gostovala Zorica Marković, potegla se tema pomirenja Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Zorica je istakla da je bila šokirana kada je čula vesti o pomirenju, ali je iznela detalje kako je do toga došlo.

- Anu znam pet meseci koliko smo bili u Zadruzi. Mi smo se tamo zbližile i to je to, e sada što se tiče gospodina Bulića i njegove porodice, ja sam Acinog oca znala i on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio pravi gospodin, zbog toga ću uvek poštovati i njegovu porodicu, e sada pored toga, Ana je meni ispričala njihov odnos i da su oni prijatelji. Ja sam ponovila ono što su oni meni rekli. Ponovila sam Acine reči o toj njegovoj partnerki i ja sam o njoj čula sve najbolje, ali se nismo upoznale. Ja jesam bila iznenađena lkada je Ana rekla da su zajedno, ali ja nisam ništa primetila pre toga. - rekla je Zorica.

- Mene zanima što Ana nije rekla da Aca nema ženu, mogla je to da kaže čak iako su oni samo prijatelji - upitao je Darko.

- Ja se napolju nisam mešala ni u šta, ja sam bila u šoku da je Ana rekla. Ja ne mislim da je Ana kriva za raskid Ace i njegove partnerke. Ja Acu ne zna da je nekada rekao nešto što nije tačno, on bi uvek rekao istinu, a ne bi on lagao da bi vadio Anu. Ona je meni rekla da se to desilo spontano to veče na stepenicama, i meni je drago. I dalje sam ja uz nju, ona i ja se čujemo uvek, tu smo jedna za drugu. To naše prijateljstvo ide da bude još lepše. Verujem Aci bezuslovno, ta njihova ljubav je odavno i ne može da se poredi sa Anđelom i Zvezdanom - dodala je Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.