DEO BG-A POSTAJE GRAD MOĆNIKA GRANDA: Žika gradi KUĆERDU! Komšinica sveže razvedena, a Dajanina je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEO BG-A POSTAJE GRAD MOĆNIKA GRANDA: Žika gradi KUĆERDU! Komšinica sveže razvedena, a Dajanina je...

Po njegovim merilima...

Žika Jakšić pre nekoliko meseci zajedno sa jednim prijateljem je počeo gradnju velelepnog doma u koji bi trebalo da se useli čim se izgradnja i svi radovi završe. Voditelj emisije "Nikad nije kasno" odlučio je da izgradi dom koji će biti baš po njegovim merilima, a u tome su mu prijatelji pomogli savetima.

Tako će Žika biti bliže svim kolegama i prijateljima sa "Granda" koji žive u ovom kraju - Saši, Breni, Acu Pejoviću i mnogim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugima.

- Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen pored kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima pomogli oko gradnje, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše Dajane Paunović - kaže izvor za "Blic".

Izgradnja vile je navodno počela pre nekoliko meseci, radnici su trenutno na gradilištu, a ispred se vidi budući veliki bazen.

- Istina je da gradim dom, ali nikada nisam voleo da se hvalim takvim stvarima, niti da pričam o svojoj privatnosti, pa ne bih ni sada. Što se tiče posla, imam neke planove za sledeću godinu i tome ćemo uskoro pričati - rekao je Jakšić za "Blic".

Podsetimo, Žika Jakšić je svojoj nekadašnjoj ženi Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežaniskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom. Žiki je ovaj kraj očigledno prirastao srcu, te zbog dobre lokacije, privatnosti i brojnih komšija koji su mi i privatno veliki prijatelji, odlučio je da se opet skući u ovom kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.