DENIZ DEJM NIJE JEDINA! I OVA zadrugarka je bila sa teroristom koji je zavio Srbiju u crno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 07:53

DENIZ DEJM NIJE JEDINA! I OVA zadrugarka je bila sa teroristom koji je zavio Srbiju u crno!

Sa ubicom je provela zajedničko vreme pre tri dana, a sa njima su zajedno bili još neki ljudi poznati javnosti

Nakon tragedije koja se dogodila u u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, kada je 21-godišnji U.B. ubio osmoro, a ranio 14-oro pucanjem iz vatrenog oružja, u Mladenovcu je muk.

Srbija u velikoj tuzi i žalosti ceo dan priča o horor aktuelnostima, a bivša rijaliti učesnica  Sofijom Unom Manić otvorila je dušu i ispričala detalje od pre nekoliko noći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
-Pre tri dana sam bila sa U.B. i u potpunom sam šoku za sve što se izdešavalo, od sinoć ne mogu da dođem sebi - govori Una i nastavlja:

-Ja dečka znam površno, upoznala sam ga to veče, bio je jako miran i tih, čak nije ni pio alkohol, celu noć je konzumirao vodu - kaže pa zaključuje:

-Nešto mi je ispalo u autu i trudio se pola sata da mi pomogne da to pronađem, ma ni na kraj pameti mi ne bi palo da može ovako nešto da uradi, ja kada sam videla šta se desilo kad me šlog nije strefio.

Prisećamo, tokom dana i za vikend Srbija će biti u žalosti, a Mladenovac nikad nije bio tužniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.