DEMOLIRAN OD STRESA! Ljubavnik Ljupke Stević u emisiji UŽIVO PROGOVORIO o AFERI sa pevačicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:08

DEMOLIRAN OD STRESA! Ljubavnik Ljupke Stević u emisiji UŽIVO PROGOVORIO o AFERI sa pevačicom!

Stres je ostavio trag na njemu!

Našu javnost uzdrmala je afera pevačice Ljupke Stević i njenog bivšeg ljubavnika policijskog generala Dragiše Simića, sa kojim je kako ona kaže bila deset godina u vezi.

Najpre je isplivao snimak na kojem se vidi kako ona uništava automobile u njegovom vlasništvu, a zatim i njena ispovest iz policijske stanice i kasnije za medije u kojem je otovreno progovorila o njihovoj vezi i kako ga je uhvatila u prljubi.

 Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on gost u popularnoj emisiji "Hit Tvit", a na samom početku emisije voditeljka Verica Bradić, mu je rekla da će o njegovom slučaju detaljnije razgovarati u toku emisije, a on je samo napravio pokret u znak odobrenja.

Za sada se general drži hladno i na visini zadatka, a kako će izgledati njegova ispovest, ostaje da vidimo do kraja emisije.

Ono što smo primetili je da general ne izgleda sveže, te da je ova situacija bila stresna za njega.

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.