DEMASKIRANA PRED FINALE! Ana Ćurčić unezverena zbog otkrivanja da je Dejana Dragojevića zvala i cinkarila Aleks

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 16:48

DEMASKIRANA PRED FINALE! Ana Ćurčić unezverena zbog otkrivanja da je Dejana Dragojevića zvala i cinkarila Aleks

Kulminiralo je!

Jedan od poslednjih porodičnih sastanaka se održava u "Zadruzi 6", a tema istog jeste da obelodane koje su to scene koje bi najradije izbrisali da mogu. Zadrugarui jedna po jedan ustaju i iznose svoje viđenje ove tematike, a nared je došla i Aleks Nikolić koja je uspela da potkači jednog od glavnih favorita, Anu Ćurčić.

Ova scena nastala je nakon Aninog priznanja da se čula sa Dejanom Dragojevićem, pobednikom prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone i bivšim dečkom Nikolićeve.

-Aleks, ja sam se napolju čula sa Dejanom, mislila sam da ovo neću reći, ali sad priznajem. On je jedan kulturan i dobar dečko - dodala je Ana.

Ja znam da si se ti čula s Dejanom. Nisi ga spomenula mesecima, sad si ga se setila - rekla je Aleks.

- Nisam želela to da potenciram, iskreno. Prva sam mu se javila, a on je svaki dan mene zvao da me pita da li sam dobro, iskreno. Javila sma mu se jer je on bio ostavljen od strane Aleksande - dodala je Ana.

- Ne, ti si ga zvala da bi mu punila glavu kako ja imam nešto sa Zvezdanom. Smem da kažem sada sve, jer sam zbog komuniciranja s Dejanom tokom boravka napolju, kad sam imala inetrvenciju, bila i kažnjena- rekla je Aleks.

- Neka se Dejan sad oglasi. Nemoj da me praviš budalom. Ja sam prva kontaktirala njega, kad sam videla šta mu je ona uradila s Carem. Plakala sam, bila sam u šoku od Zvezdana i Aleks. Kazao mi je da te je opominjao da to ne radiš - istakla je Ana.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.