DELI BOL SA MILJANOM - Kulićeva NIJE JEDINA koja se BORI: Želi samo da izađe iz BOLNICE što PRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 15:46

DELI BOL SA MILJANOM - Kulićeva NIJE JEDINA koja se BORI: "Želi samo da izađe iz BOLNICE što PRE"

Sve ispričala

Pevačica Krstinja Todorović se doatkle teme operacije želuca Miljane Kulić koja se iskoplikovala.

Pevačica se inače takođe podvrgla ovoj intervenciji, a sada se oglasila povodom Miljanine situacije i poželela da se što pre oporavi.

- Žao mi je zbog toga, jer sam i sama prošla kroz to. Mada ja nisam imala nikakav vid ozbiljnijih komplikacija. Mogu samo da zamislim u kakvom je ona stanju. To ni malo nije rutinska operacija koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god se to činilo nama tako. Žao mi je jer kada ste u bolnici, vi samo želite da izađete iz nje. Delim bol sa Miljanom Kulić. Volela bih da se vrati jača posle svega toga - rekla je pevačica.

Ona je takođe navela da zna dosta primera koji su se iz Turske vratili sa ogromnim komplikacijama.

BONUS VIDEO

Sandra Čaprić - snimak iz bolnice, jedva ide pomoću hodalice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.