DEKOLTE NA IZVOLTE! Topalkova ćerka opet ZAPALILA mreže, a onda joj OVA pevačica uputila PRAVI komentar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 17:02

DEKOLTE NA IZVOLTE! Topalkova ćerka opet ZAPALILA mreže, a onda joj OVA pevačica uputila PRAVI komentar!

Bujno poprsje u prvom planu!

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram i često sa svojim fanovima i pratiocima deli nove fotografije.

Helena često ističe atribute i provokativne objave voli da podeli na Instagramu. Ona je ovog puta objavila sliku na kojoj su joj grudi u prvom planu.

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Pozirala je u uskoj majci i farmerkama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a bujno poprsje stavila je u prvi plan. Mnogi njeni pratioci su prokomentarisali da sjajno izgleda, ali ima i onih koji misle da Topalkova mezimica sređuje svoje fotografije u fotošopu.

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Komentara na račun njenog izgleda bilo je u velikom broju, a među njima našao se i komentar pevačice Nade Topčagić koja je pohvalila Helenin izgled.

- Helena, pa ti si svetska lepotica. Blago majci i ocu koji se odgajiše u takvu ličnost i svetsku lepotu ti podariše. Ti si dragulj ove planete. Mila moja, nekad su ti zlati puti. Ljubi te Nada Top. Da si živa i zdrava svojim roditeljima i svima nama - napisala je Nada, a ubrzo je usledio i Helenin odgovor:

- Hvala, puno pozdrava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.