DEJAN PRUŽIO RUKU POMIRENJA FILIPU: Mislim da je dobar čovek, hvala mu... Dalila poludela, pa skočila

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 18:29

DEJAN PRUŽIO RUKU POMIRENJA FILIPU: "Mislim da je dobar čovek, hvala mu..." Dalila poludela, pa skočila

Sve mu je oprošteno.

U toku je emisija "Uspomene zadrugara", a Dejan Dragojević je dobio reč, te je tom prilikom ušao u sukob sa svojom bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

- Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, a što se tiče ovoga, lepe uspomena. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negde gde sam gledao sa mržnjom i besom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte - rekao je Dejan.

Zbog ovoga je Dejan meni za pobedu, ustane čovek i komentariše. Ovi sad ovamo, voleli se, mrzeli, a nemaju šta da kažu. Nama jeb***li majke zbog ovakvih komentara - ubacio se Đedović.

- Nenaštelovan sam, susreo sam se sa mnogim ženama i odnosima, ne vidim sebe kroz te neke odnose. Najviše mi je žao, jer kad mi se vežu te uspomene, a time se čovek ne diči i ne ponosi - ustao je Car.

- Ja neću dozvoliti da se skrnavi Filip na bilo koji način. Ja znam da sve te osobe koje su u trenucima bile slobodne i on isto, itekako im je tada odgovarao. Mislim na sve i ne intresuje me ko će se pronaći. On je bio rak rana mnogima. On je neko kome su udeljiavni saveti vezano za mene, koji se i dan danas gleda od strane drugih - rekla je Dalila.

E sad ću ja da budem bezobrazan. Ja sam nap**io Aleksandru tada. Peva se pesma o belom džipu, a zna se da ja hoću to da kupim. Zašto ti imaš potrebu indirektno...Šta ti imaš potrebu da ležiš kod Marka Đedovića, kad je moj krevet pored? - skočio je Dragojević.

Ja imam prava da komentarišem. Zet ovo i ono. Možda ti je zet i zbog Aleksandre. Nemoj da me uzimaš u usta, ja tebe ne uzimam u usta - drala se Dalila.

- Ma odj**i od mene. S obzirom da po drugi ili treći put provlači Aleksandru, niko nije bezobrazan - odbrusio je Dejan.

- On je juče mene podbadao na moj klip - drala se Dragojevićka.

- Hoćete da komentarišem gaće i patike, koje su vam bile šifra? Razbijena je moja šolja, ja se ne obazirem na to - rekao je Dejan.

- Aham, njemu je žao što nisam dolazila zbog njega. Zet može da bude na osnovu tvoje devojke, mene više niko neće provlačiti. Neću da ćutim! Dosta mi je više - drala se Dalila.

- Šta god da uradim ovde, kontradiktorno mi je. Ni jednu žensku osobu nisam prokomentarisao koje su bile u snimku. Komentarisao sam moj i Filipov odnos. Da je on zaslužen u delu gde se mneni život vraća u normalu, jeste - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

SRAMOTNO: Rada Manojlović uputila podršku Marku Osmakčiću?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.