DEJAN NE MOŽE DA SE SMIRI, PLAČE CELE NOĆI: Shvatio da je IZGUBIO DALILU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 01:05

DEJAN NE MOŽE DA SE SMIRI, PLAČE CELE NOĆI: Shvatio da je IZGUBIO DALILU (VIDEO)

Presekao.

U toku je "Pretres nedelje". Nakon emotivne ispovesti Dejana Dragojevića o krahu braka sa njegovom suprugom, Milan Milošević je reč dao Marku Đedoviću:

- Je l' moguće da je čekala ovaj trenutak da shvati to - rekao je Mensur Ajdarpašić.

-Desilo se ovde i Slobi i Kristijanu, nije prvi put. Ovde imam dosta vremena za razmišljanje i preispitivanje, nemamo šta da nam odvlači pažnju. Ovde su ljudi usmereni jedni na druge, napolju se to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi i ne razmišljaš, a ovde imaš vremena za to. Jer kada si u vezi 24 sata si usmeren na tu osobu, ovde je sve na tankom ledu i pronađu nešto drugo što im se svidi. Kažu da je Dejan jedan tip, a Car drugi, jeste ali i pre Dejana je bio drugi - rekao je Marko Đedović.

-Dejan neće reći Dalili ništa dok ne vidi konkretno neke stvari - ubacio se Zola.

-Meni je najlakše da sednem i plačem, mi više ne postojimo - rekao je Dejan.

-On ima razliku prema Dalili od pre deset dana i sata, ali on se i dalje nada njoj. Ona je srećna sada, nije joj lako i nije joj svejedno. Dejan se obraća nekim Dalilinim osobama.Ja sam danas pričao sa njom, ona je svesna čega. Ja razumem Dejana, nemojte da ga osuđujemo - rekao je Lepi Mića.

-Tražite od mene da kažem nešto što bi moglo da se koristi, ja to neću reći - ubacio se Dejan.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.