DEJAN JE IZMANIPULISAO POBEDU! ZVALA ME JE ALEKSANDRINA MAJKA... Muk u Dalilinoj emisiji - iznete šok tvrdnje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 23:16

"DEJAN JE IZMANIPULISAO POBEDU! ZVALA ME JE ALEKSANDRINA MAJKA..." Muk u Dalilinoj emisiji - iznete šok tvrdnje!

Ovo mnogi nisu očekivali!

Rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nakon što je napustila "Zadrugu 5" rešila je da više ne učestvuje u rijalitiji programima.

Ona je uspela da ispuni svoj san i postane voditeljka, te ima svoju emisiju na "Hype" televiziji.

Ona je ove nedelje, na iznenađenje mnogih, ugostila nekadašnju rijaliti učesnicu Vesnu Rivas.

Nekadašnje rijaliti rivalke, a danas reklo bi se ponovo prijateljice po prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put su se susrele nakon toliko vremena i svih turbulencija koje su imale.

- Aleksandrina majka me je zvala da im skidam crnu magiju! Dejan je izmanipulisao pobedu! - glasi naslov Daliline emisije na osnovu izlaganja Vesne Rivas, a ona se odmah na početku obratila Dragojevićki.

- U meni nisi imala rivala, suparnika. Sve je moralo da dođe i prođe. Pratila sam ovo tvoje dovršavanje rijaliti priče, sazrela si dosta. Ali trebala ti je ova priča i neutralan teren - rekla je Vesna na početku emisije, a šta je još pričala, možete saznati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.