DEJAN JE IMAO ULOGU ŽRTVE, A ANA...! Marinković otkrio koja je GLAVNA RAZLIKA između Dragojevića i Ćurčićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 10:14

"DEJAN JE IMAO ULOGU ŽRTVE, A ANA...!" Marinković otkrio koja je GLAVNA RAZLIKA između Dragojevića i Ćurčićeve

Ovo je glavna razlika?

Ivan Marinković bio je sinoćnji gost u emisiji "Narod pita" ali nije bio sam.

Pored njeg, gošća je bila i DJ Tamaris.

Tokom emisije pokrenula se tema uloge žrtve kod pobednika, te je pomenut Dejan Dragojević, ali i Ana Ćurčić koja je osvojila drugo mesto.

- Dejan i ja smo bili u jednom rijalitiju i ja mislim da je Dejan nekako sličan meni, smatram ga vrlo inteligentnim. Čuo sam da je Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene podržao u "Zadruzi 6", ništa to meni ne menja mišljenje o njemu jer je isto i pre i sada...Znate šta je razlika između toga što je Dejan Dragojević pobednik i generalno?! Osim ako ima ulogu, dobio je tu ulogu žrtve kao što je Ana imala, to treba da, neću reći da iskoristiš, što je meni užasno. Tada sam rekao i Ani: "Ana, ti moraš da budeš kompletan igrač i komentator i sve, da zadovoljiš kompletnu sliku". Sad da nema Ivana Marinkovića i Lepog Miće, jedino ona pravi neki haos napolju, novog dečka i kuma - rekao je Ivan.

- Hoću da kažem da se Dejanovo i Anino, znači Ana nije bila žrtva dok Dejan jeste bio žrtva i vodio je život tamo i zasluženo pobedio. Ja jesam fan Dejana Dragojevića i to ne može niko da mi ospori - rekla je gledateljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.