Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN IH JE UHVATIO TOKOM AKCIJE! Nova potpuno neočekivana ROMANSA U ZADRUZI

Voditelj Milan Milošević sinoć u toku emisije je sinoć pitao Ivu Grgurić o njenim emocijama prema Mateji Matijeviću. – Meni dečko prija. Prija mi njegova energija. Odgovara mi kao osoba – rekla je Iva. Pre toga, Dalila Dragojević je dobacila da je Dejan Dragojević video Ivu i Mateju kako se njuše i da je samo The post DEJAN IH JE UHVATIO TOKOM AKCIJE! Nova potpuno neočekivana ROMANSA U ZADRUZI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TARA SIMOV SMUVALA OVOG ZADRUGARA: Odmah se prepustili STRASTIMA, i to nasred dvorišta! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2019

Nakon više pokušaja zaljubljivanja, krenuvši od Vladimira Tomovića, na početku Zadruge, zaključno sa Matejom Matijevićem, Tara Simov je upecala svoju ribicu. Mateja se skoro izjasnio da mu se dopada Iva Grgurić, za sada kao prijatelj, a dobro je poznato da je Tara želela da ima nešto više...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.