DEJAN I ALEKS ODLUČILI DA UZDIGNU VEZU NA VIŠI NIVO - pred SVIMA saopštili LEPE VESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 17:21

DEJAN I ALEKS ODLUČILI DA UZDIGNU VEZU NA VIŠI NIVO - pred SVIMA saopštili LEPE VESTI!

Dva srca kucaju u istom ritmu.

Zadrugari biraju osobu koja odbija da prizna kako se zapravo oseća, a naredni zadrugar koji je glasao je Dejan Dragojević

- Za mene su to Marko Đedović, Lepi Mića i Stefan Karić. Sa njima možeš uvek da se nasmeješ, a kad ih vidiš pognute glave, pitaš ih: "Je l' sve okej?", oni ti kažu da je sve u redu - rekao je Dejan

Aleksandra se u potpunosti složila sa njim kao da mu je pročitala misli. Odlučila je da u svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoji pored Dekija i da uvek stoji uz njegovo mišljenje.  Na ovaj način su pred svima saopštili da su odlučili da podignu vezu na viši nivo.

 - Pošto sam provodio dosta vremena sa Stefanom i Janjušev, mogu njih da navedem. Pored toga što se stalno zezaju, opet prikrivaju nešto o čemu razmišljaju. Mogu da navedem i Marka Đedovića koji deluje jako i stabilo, ali je itekako osetljiv - rekao je Ša za sam kraj.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.