DEJAN DRAGOJEVIĆ ZARADIO OD RASKIDA SA ALEKSANDROM? Odmah se pohvalio, pa otkrio da OTVARA BIZNIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 22:09

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZARADIO OD RASKIDA SA ALEKSANDROM? Odmah se pohvalio, pa otkrio da OTVARA BIZNIS

Ne zna šta će sa parama!

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević baš nema sreće kada je u pitanju njegov ljubavni život i odabiri devojaka, ali je više nego očigledno da ima sreće kada je u pitanju novac, pa je tako nakon teškog perioda u Zadruzi, upravo on odneo pobedu i glavnu nagradu, a sada je imao nove lepe vesti za svoje pratioce, nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić.

Dragojević se pohvalio da je konačno dobio potvrdu svog naloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na YT kanalu, te će moći da podiže novac od svojih snimljenih klipova.

- Stižu dolari od Jutjuba! Šta ću sa parama? - naziv je Dejanovog klipa.

- Taman kada krene nešto loše da se dešava, ja sam osetio da dolazi pravo vreme i evo ga! Tačno sam osetio, nešto mi govori "Sad će biti pravi trenutak za nešto". Ovo sam čekao od avgusta, a svako ko želi da sedi kući, snima i zarađuje, sve je besplatno, nalog, Jutjub, imate telefon, samo smislite sadržaj i ja ću vam pomoći oko pratilaca da vas izreklamiram - osvrnuo se Dejan na svoj raskid i uopšte težak period koji je iza njega.

- Gledao sam posao i planiram da kupim već razrađeni biznis. Imam ideju da otvorim biznis za vrlo malo para sa jako dobrom idejom, tako ću pokazati da je najbitnije imati ideju, ne mora to da bude neki glamur neko veliko ulaganje, već da svako to može - objasnio je Dejan.

- Nemam pojma šta ću uraditi sa ovim parama, možda će to biti baš taj biznis ili ću uzeti auto, videću, nešto ću uraditi! Nešto ću dobro uraditi sa ovim parama, moram da vidim šta, biće dobro i meni i svima - rekao je Dejan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.