Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Dalila ostala SAMA!

Dejan Dragojević napustio je “Zadrugu” jer danas u Trećem osnovnom sudu ima suđenje sa Vesnom Rivas. Prethodno suđenje je otkazano, a Dejan se danas pojavio pred sudom i to u pratnji obezbeđenja iz “Zadruge”. Da podsetimo, prvo je Dejan podneo tužbu protiv Vesne, pa je onda ona podnela kontratužbu. Kako piše portal  Nema zabranjenih”, Dejan The post DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Dalila ostala SAMA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DETALJI SUĐENJA DEJANA DRAGOJEVIĆA I VESNE RIVAS: Izašao iz ZADRUGE i koristio mobilni, ne zna ni svoje zanimanje

Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2019

Dejan Dragojević je juče izlazio iz „Zadruge“ zbog suđenja sa Vesnom Rivas. Vesna je na „Instagramu“ otkrila detalje susreta sa Dragojevićem pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu. – Suđenje je kasnilo, a onda smo probili radno vreme suda pa je rešeno da se suđenje nastavi 13 februara....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.