DEJAN DOVEO NOVU DEVOJKU U VETERNIK: Provela noć sa njegovom porodicom Hvala Vam na uvredljivim komentarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:42

DEJAN DOVEO NOVU DEVOJKU U VETERNIK: Provela noć sa njegovom porodicom "Hvala Vam na uvredljivim komentarima!"

"Ja noću ne mogu da zaspim!"

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone Zadruge, u novom videu na svom Jutjub kanalu objavio je kako je prošao susret njegove nove devojke Jovane, s anjegovom porodicom Dragojević.

U snimku se vidi i njihov dolazak, ali i kako su proveli dan.

Naslov ovog videa, Dejan je u smislio u duhovitom tonu "24H JOVANA PROVELA SA PORODICOM DRAGOJEVIĆ.HOCE DA RASKINE,KUNE SVEKRVU I NE ŽELI U VETERNIK", ali zapravo je Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala jako lepo iskustvo u Veterniku.

Na samom početku je Dejan dočekao svoju devojku na stanici, a ideja je bila d aprovedu dan u Novom Sadu, jer Jovana mora da se vrati u beograd budući da radi već u ponedeljak u salonu kod porodice "Adaktar".

Dejan joj je dao telefon da snima i da s ezahvali na lepim komentarima, što je ona i uradila:

- Hvala Vam na lepim komentarima svašta ćemo Vam snimati. A hvala svim ljudima koji vređaju, volimo da čitamo te ružne komentare, jako nas pogode. Ja noću ne mogu da zaspim, Dejan pogotovo.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - priznao je Dejan.

- Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - pričao je on o Jovani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.