DEGENERICI, Slobo, reci kako jeste Oštar sud Ražnatovića i Radanovića nakon takmičenja za PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 01:52

"DEGENERICI, Slobo, reci kako jeste" Oštar sud Ražnatovića i Radanovića nakon takmičenja za PZE

Imali su oštar stav...

Večeras se održalo prvo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", a portal Srbija Danas ovaj spektakularni događaj prati sa lica mesta, gde smo zabeležili dolazak Filipa Marinkova - Filarrija.

Filarri se predstavio pesmom "Ko je ta žena", a njegova odevna kombinacija upotpunila je poruku pesme, kao i vizuelni propratni vizuelni efekti.

Nakon njegovog nastupa, oglasili su se Sloba Radanvić i Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ražnatović, kojima se ovo izgleda nije dopalo, te su podržali Anđelu Ignjatović Breskvicu.

- Ako ona ne ode, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želim da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju - napisao je Sloba na svom Instagram profilu.

Veljko je podelio njegov stori i dopisao:

Degenerici, Slobo, reci kako jeste - dopisao je Veljko, a Sloba je podelio i njegov stori.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.