DEFORMIŠEM SE U FACI! Miljana u NERVNOM RASTROJSTVU: Kad je videla SEBE NA EKRANU odmah BRIZNULA U PLAČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 18:23

"DEFORMIŠEM SE U FACI!" Miljana u NERVNOM RASTROJSTVU: Kad je videla SEBE NA EKRANU odmah BRIZNULA U PLAČ

"Odvratno izgledam, kao neka prostakuša, defektna osoba!"

Voditelj Milan Milošević je i ovog petka ušao u "Zadrugu", kako bi sa zadrugarima pogledao one najzanimljivije klipove.

Naredni klip koji su zadrugari pogledali, bio je vezan za dramu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- On je ušao, dopao mi se na prvi pogled, i desilo se to što se dogodilo. Bila je ta igrica sa Macom, i ono što me najviše kupilo je to da je Zola bio sa mnom iz koristi. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim vidim veliki potencijal za sve, za vezi i sve. Žao mi je što niste pustili klip od početka. Odvratno izgledam, kao neka prostakuša, defektna osoba, u faci se deformišem. On najgore izvlači iz mene, kao neki vampir. Rasplakala sam se sada jer sam besna, a psole šutiranja onog, i tada je trebalo da mi bude jasno da mu nikada ništa nije bilo bitno. - pričala je Miljana, pa nastavila:

- Sa mnom je bio jer je bio diskvalifikovan. On da voli sebe ne bi radio stvari koje je radio. On je propalitet, njemu se život svodi na kocku, ja sam kada smo to radili mrzela samu sebe. Mislim da je moja majka sada ponosna i da će da ga prihvati kada vidi kako se ponaša prema meni. Žao mi je što sam sada kao devojke koje sam omalovažavala. Živela sam dve godine u zabludi, svi znaju da sam ga volela, i sve što sam mogla, ja sam dala zbog tog odnosa. Pre toga smo bili savršena porodica. Samo ja znam koliko sam suza prolila, on mene nikada nije voleo, žao mi je što sam živela u zabludi - rekla je kroz plač Kulićeva, pa dodala:

- U tom odnosu sam bila ispravna, hoću da svi znaju da ga nisam prevarila nikada. Ne kajem se ni za šta, sve sam od sebe dala, nisam imala greške. On mene ponižava i govori da neću dobiti njegov k... i ostalo. Ne zanima me više, zato tražim ostrvo - objasnila je Miljana.

- Ti si moju majku nazivala ku*vom - dodao je Zola.

- Kupovala sam ljubav, on nikada dinara nije imao - dodala je Miljana.

- Ja nisam kao Maja Marinković, ja ne moram da imam se*s. Ne mogu da se poredim ni sa kim, ovo je moja treća ljubavna veza - nastavila je Kulićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.