DEFINITIVNO RASKRSTILA SA KIJOM!? Koraćeva izbegavala da govori o Kockarevoj, a onda PLJUVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO RASKRSTILA SA KIJOM!? Koraćeva izbegavala da govori o Kockarevoj, a onda PLJUVANJE

Puklo prijateljstvo!?

Sinoć je u emisiji kod Dušice Jakovljević gostovala Ana Korać, pored Sanje Stanković i Matore. Kao što i bude svaki put kada Ana ili David gostuju u emisiji i ovoga puta su gledaoci imali mnogo pitanja za nju.

Brojna su se odnosila na njen odnos sa Davidom, njihovu vezu i kako je sve počelo dok je još uvek bio veren sa Aleksandrom Subotić. Na ovaj način Ana je učinila isto ili slično delo kao i Luna Đogani u prošloj sezoni. Ana je Lunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga osuđivala, a sada sebe pravda.

Ipak, budući da je zbog ovog njenog postupka puklo njeno prijateljstvo sa Kijom Kockar, svi su želeli da čuju kakav je Anin odnos sa Kijom, a ona je odgovor vešto izbegavala do kraja. Ipak, upornost se isplati i jedan od gledalaca je dobio svoj odgovor.

- Htela sam da joj se javim, ali vidim da me konstantno pljuje, i pre 3, 4 sata je nešto ružno izjavila o meni. Ne sviđa mi se to njeno komentarisanje na mrežama - zaključila je zadrugarka.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.