DEFINITIVNO ODLUČILA DA RASKRSTI SA PROŠLOŠĆU! POSLE RAZVODA, EMINA POVUKLA JOŠ JEDAN RADIKALAN POTEZ I POSLALA JASNU PORUKU!

Izvor: Svet, 27.Feb.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO ODLUČILA DA RASKRSTI SA PROŠLOŠĆU! POSLE RAZVODA, EMINA POVUKLA JOŠ JEDAN RADIKALAN POTEZ I POSLALA JASNU PORUKU!

Pevačica Emina Jahović nedavno je obelodanila da stavlja tačku na desetogodišnji brak sa Mustafom Sandalom, a sada je povukla još jedan potez koji ukazuje na to da je odlučila da raskrsti sa prošlošću.
Iako se do sada u javnosti predstavljala i svojim i muževljevim prezimenom, pa je na njenom zvaničnom Instagram nalogu pisalo “Emina Jahović Sandal”, pevačica je vratila sada odlučila da vrati samo svoje devojačko prezime, te je sa Instagrama uklonila Mustafino >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prezime Sandal.

Ona je, nakon objave o razvodu, nekoliko dana provela u Srbiji, a zatim se vratila u Istanbul gde je pre dva dana proslavila rođendan mlađeg sina Javuza.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.