DEFINITIVNO KRAJ! Luna i Marko raskinuli PRED SAMO FINALE!

Izvor: Svet, 06.Jul.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEFINITIVNO KRAJ! Luna i Marko raskinuli PRED SAMO FINALE!

Luna i Marko žestoko su se posvađali u pabu, a tom prilikom Miljković je spomenuo blogerkinog bivšeg dečka Slobu Radanovića, te je još više podgrejao celu situaciju.
– Svojim postupcima si mi se zgadio… Ti si sve radio samo da bi mi se zgadio i uspeo si u tome. Ne možež tako da me spuštaš u društvu, ja ti nisam lutka. Ja mogu da pominjem svog bivšeg dečka jer je on mene povredio, nije tebe. Ti ne možeš da se šališ na taj račun, jer ja tvoje devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nikada nisam pominjala u negativnom kontekstu.  – rekla je Luna.

– Kada sam pomenuo u negativnom kontekstu balvana ili balavandera Slobu, ti si mi rekla da je tebe on štitio u prošloj Zadruzi. Kako možeš tako nešto da kažeš?! – pitao je Marko.
– Povredio me, ali me štitio kroz celu sezonu! Niko nije mogao za mene da kaže ružnu reč! – rekla je ona.

Svet
The post DEFINITIVNO KRAJ! Luna i Marko raskinuli PRED SAMO FINALE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.