DEFINITIVNO JE KRAJ: Dalila i Car upoređeni sa Majom i Janjušem, Filip POLUDEO na pomen njenog imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 00:01

DEFINITIVNO JE KRAJ: Dalila i Car upoređeni sa Majom i Janjušem, Filip POLUDEO na pomen njenog imena

Čim je čuo njeno ime!

U toku emisije "Pitanja novinara" Dalila Dragojević i Filip Car govorili su o konačnom krahu njihove veze pred predstavnicima sedme sile.

- Želim zajedno da vas pitam: Da li vas dvoje pokušavate da nadmašite Maju i Janjuša? - upitao je Darko.

- Ne zanimaju me ni Maja, ni Janjuš, niti naš odnos. Ne volim upoređivanje ni sa kim. Da sam svestan ne bih sebe dovodio u ovakve situacije - rekao je Car.

- Ne volim da se poredim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni sa kim, smatram da sam individua za sebe. Danas mi je i Mića rekao, naravno da se stidim toga. Te osobe koje su to radile su bile i razluđene i saterane u ćošak. Meni ovo nije za ponos i to je to, nemam šta drugo da ti kažem. Sudarili smo se, jako smo slični po nekim stavrima. Njegove sitacije izgledaju burnije jer izgleda tako kako izgleda. Ne želim da ga kudim ni za šta više. Ne želim Darko jer to će biti pljuvanje po meni. On je bio neko koga sam ja volela i koga sada volim. Neko bi mi rekao da sam bolesna i da je nemoguće da ga još uvek volim, ali eto. Svaka čast svakom, ali ja ću se nositi sa situacijom kako ja znam. Čujem neke stvari sa strane i onda to prouzrokuje da reagujem onako kako reagujem. To nisam ja! Sa mnom se uvek moglo rešavati mirnim tonom. To su sitnice koje su se nama desile, i svaka situcija izaziva bes. Nije mi prijatno da čujem da se nasmejao nekom. Uvek sebe stavljam u tu sitaciju, nije mi prijatno kad zatraži upaljač i neću da pričam da mi je svejedno ali ću se truditi. Neka ide svojim životom- rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.