DEČKO SARE JO SABOTIRA MILICU PAVLOVIĆ?! Pokušao da joj UNIŠTI nastup, napravio joj ogroman STRES

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 23:55

DEČKO SARE JO SABOTIRA MILICU PAVLOVIĆ?! Pokušao da joj UNIŠTI nastup, napravio joj ogroman STRES

"Sve ovo ju je koštalo najmanje 20.000 evra, ali nije žalila sredstva."

Nastup Milice Pavlović na nedavno završenoj muzičkoj manifestaciji MACizazvao je puno pažnje.

 Iako su fanovi bili oduševljeni njenim performansom, sama Milica je dan nakon manifestacije na svom Instagramu istakla da ništa u vezi s pripremom ovog nastupa nije funkcionisalo kako treba i da je doživela veliki stres.

Po pisanju "Kurira", Milica nije otkrila sve detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drame u Areni. Jedan od onih koji je "zaslužan" za Pavlovićkino nezadovoljstvo bio je i dečko pevačice Sare Jo - Žiga Sotlar, plesač i koreograf iz Slovenije. Po pisanju "Kurira" on se prema Milici navodno poneo krajnje neprofesionalno, pa je, kako njen nastup, koji je mesecima najavljivala, ne bi bio doveden u pitanje, uzela stvar u svoje ruke i sama angažovala koreografa i plesače iz Zagreba o svom trošku.

- Milica je surovi profesionalac. Ona ništa ne prepušta slučaju, pa je tako bilo i ovog puta, kada je u pitanju nastup na MAC manifestaciji. Kao jedna od najvećih zvezda obe večeri, svojim fanovima, ali i svima u Areni i pored malih ekrana, htela je spektakularnim nastupom da se oduži za nagradu koju je dobila, ali i da otkrije naziv novog albuma. Pošto je poslednjih meseci pretrpana obavezama oko nastupa, snimanja novih pesama i pripreme velikog solističkog koncerta "Kraljica juga" u Nišu, ona je odmah nakon što je dobila poziv od organizatora htela da počne sa pripremom koreografija za svoj nastup u Areni. Za pripremu koreografija bio je zadužen Žiga Sotlar, dečko Sare Jo, koja je i sama nastupala na pomenutom događaju. Čim je sa svojim timom odlučila koje će pesme izvesti, Milica je kontaktirala sa slovenačkim plesačem kako bi na vreme razmislio i poslao joj ideje i predloge za nastup. Međutim, Žiga se uopšte nije javljao Milici, niti je odgovarao na brojne mejlove koje mu je slala kako bi videla kakve ideje je on imao i kada će početi sa probama - priča izvor "Kurira".

- Kada je shvatila da se vreme do nastupa jako približilo i da više ne može da se osloni na Sotlara, koji se prema njoj pokazao krajnje neprofesionalno, Milica je odmah uzela stvar u svoje ruke i angažovala njen tim igrača iz Zagreba, s kojima je sarađivala na prethodnom albumu, ali i na pripremama za koncert u Nišu. Njoj nije bilo teško da, pored svega, redovno odlazi i u Zagreb kako bi s njima uvežbala naporne koreografije za nastup i kako bi sve sama organizovala. Sve ovo ju je koštalo najmanje 20.000 evra, ali nije žalila sredstva. Mnogi pevači su komentarisali i tokom same dodele nagrada da je Žiga ovo možda i namerno uradio kako se u javnosti ne bi pričalo da je Milica imala bolji nastup od njegove devojke Sare Jo, kojoj se on najviše posvetio, što je negde i očekivano. Ipak, i pored svih problema, Pavlovićeva se zainatila i sve je stoički izdržala, pa je njen nastup najviše šerovan na društvenim mrežama - završava izvor "Kurira".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.