DEČKO JE ČEKA KOD KUĆE: Milica ga krila sve do sada - Planira VENČANJE nakon izlaska iz rijalitija?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 17:28

DEČKO JE ČEKA KOD KUĆE: Milica ga krila sve do sada - Planira VENČANJE nakon izlaska iz rijalitija?!

Ne skida osmeh sa lica

Milica Veselinović poverila se Aleksandri Momčilović u pušionic kako je u njenom životu postojao momak koji ju je mnogo voleo, ali nikada nisu bili zajedno.

- Kostantno su pričali da je on uz tebe i da bi da te ženi i da niko sem tebe neće postojati. Govorio je stalno o meni i da ćemo da živimo zajedno. Rekla sam da dolazim ovde, sam će da vidi na tv-u. Ja sam Marka zagrlila, bio je sa mnom u srednjoj, stalno me je gledao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam mu ja ništa obećala, nismo se ni poljubili nikad. Svideli smo se jedno drugom, napisao mi je i pesmu. Platonska ljubav sa njegove strane. Imala sam dugu vezu, on je našao vezu sa kojom će to sve da ima - kazala je Milica.

- Sad šta se dešava pojma nemam, to je krenulo od prve godine do dana današnjeg, ima istetovirano slovo M. Znaš kad si sa nekim 5 godina, e tako ponašanje. Hajde da sam mu dala neku nadu, ali nisam. Kaže za čas posla može neko da me ukrade i da se probudim pored njega. Ne ide da budem drska, a da budeš dobar, tripuju desete stvari. Nije on meni pisao, ali uvek je bio tu negde. Bio je samo zaljubljen u mene - rekla je Milica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.