DECA SU GLEDALA KAKO MAMA BIJE TATU! Preklinjao sam je da stane! Našeg pevača život nije mazio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 19:51

DECA SU GLEDALA KAKO MAMA BIJE TATU! "Preklinjao sam je da stane!" Našeg pevača život nije mazio!

Preživeo je pravu torturu!

Jedno od najzvučnijih imena pop scene Bosne i Hercegovine, Al Dino, početkom ovog veka bio je je izrazito popularan, njegove numere su se mogle čuti duž čitavog Balkana, a danas živi suštu suprotnost nekadašnjeg života slave.

Malo je poznato, da je pevač bio žrtva nasilja u porodici, te da je trpeo psiho-fizičko maltretiranje od strane svoje, sada već bivše supruge.

Jednom prilikom, otkrio je i detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stravoičnog maltretiranja i torture koju je trpeo.

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: „Ubila me je kao vola u kupusu“ - rekao je pevač.

- Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan - objasnio je Al Dino tada koji se nakon toga i razveo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.