DECA NAJVIŠE ISPAŠTAJU! Gagi Đogani otkrio kakva je Luna kao trudnica, pa progovorio o Anabeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 14:08

"DECA NAJVIŠE ISPAŠTAJU!" Gagi Đogani otkrio kakva je Luna kao trudnica, pa progovorio o Anabeli

"Što se tiče mene, tu nema šta da se sekira."

Gagi Đogani skućio se u Zemunu posle "Zadruge" u novom stanu koji je kupio od zarađenog honorara, a kako otkriva, dane uglavnomprovodi sa ćerkom Lunom i zetom Markom. Jedan od najpopularnijih densera devedesetih otkriva da je pažnju usmerio na stariju naslednicu, koja će mu sredinom juna podariti unuku Miu.

- Kako se bliži vreme porođaja, razmišljam kakav ću biti deda. Koliko ću da zavolim dete, kakva će ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bude. To je nešto novo u mom životu. Mogu samo da pretpostavim. Svaki dan mi se to mota u glavi. Iz raznih priča znam, da ljudi koju su već bake i deke, a u mojoj familiji ih ima puno, da će to biti prelep osećaj. Luni je termin 15. jun, tako da se polako spremamo svi. Ja sam presrećan i jedva čekam da se to desi.

Kakva je Luna kao trudnica, jel se promenila?

- Oseća se kod Lune ta neka trudnička energija. Sva je mila. Fokusirana je na porodicu, na mene. Druga priča je u celoj porodici otkkao je trudna. Nema trzavica, negativnih tema, sve je vedro i pozitivno.

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Kakav je Marko?

- I on se promenio, drugačiji je. Ne traži savete, nemam šta da mu kažem. Vidi se da je prezadovoljan, ispunjen. Njih je dete još više zbližilo ako je to uopšte moguće. Pažljivi su jedno prema drugom. Kreiraju razne planove. Daj Bože samo tako sve da ostane.

- Je l' si u kontaktu sa Anabelom?

- Nemamo nikakav kontakt. Nemam ni nameru. Voleo bih jednog dana da sve dođe na svoje i verujem u to. Samo mislim da treba vremena za to. Bilo bi lepo zbog dece.

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Izjavila je da se zbog bebe miri sa Markom.

- Što se tiče mene, tu nema šta da se sekira. Ja sam tu za sve zbog dece. Iskreno, voleo bih jednog dana da imamo ok odnos. Da se slažemo kako treba i da se ne prepucavamo preko novina. Na kraju, deca naviše ispaštaju. Moramo da imamo najosnovniji, normalan odnos. Kad će se to desiti, ne znam. Nas dvoje smo rekli jedno drugom sve što imamo. Nema više šta da se kaže.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.