DEA ĐURĐEVIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE! Voditeljka besna kao ris: Tužiću ih, u pitanju je zdravlje ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 15:46

DEA ĐURĐEVIĆ ŽRTVA INTERNET PREVARE! Voditeljka besna kao ris: "Tužiću ih, u pitanju je zdravlje ljudi!"

Rešila da stane na put ovoj obmani!

Javne ličnosti aktivne su na društvenim mrežama i često zarađuju reklamirajući neke proizvode na svojim profilima.

Dea Đurđević je obavestila svoje pratioce da je žrtva internet prevare i da neko koristi njeno ime i lik kako bi prodao čaj za mršavljenje.

Nepoznate osobe su napisale blog u Deino ime i podelile izmišljeno iskustvo sa proizvodom za mršavljenje.

Oni su napisali da je voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno smršala 31 kilogram za dva meseca i to uz pomoć proizvoda koji promovišu na ilegalan način, te se tim povodom oglasila i Dea.

Voditeljka je izjavila da je ovo laž i da će pokrenuti tužbu ukoliko sazna ko stoji iza ove prevare.

- Obaveštenje apropo prethodnog storija: Ne reklamiram nikakve čajeve, ne pišem blog o mršavljenju. Za ovo sam saznala pre neki dan kada sam dobila poruku na Instagram profilu i danas sam dobila i skrinšot internet prevare. Molim svakoga ko ima neku informaciju o onima koji vrše krivično delo da mi jave. Do sada nikada nikoga nisam tužila, ali sad hoću jer je u pitanju zdravlje ljudi - napisala je Dea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.