DAVILA GA I ŠAMARALA: Tara Simov i Ša nakon tuče se bacili na AGRESIVAN INTIMNI ČIN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 11:03

DAVILA GA I ŠAMARALA: Tara Simov i Ša nakon tuče se bacili na AGRESIVAN INTIMNI ČIN!

Rešenje za sve probleme je uvek isto!

Tara Simov i Nenad Aleksića Ša su tokom noći imali burne svađe, čak i fizičke obračune, a onda se situacija u ranim jutarnjim satima smirila.

Oni su svoje uvrede i zamerke, zamenili poljupcima i vrelom akcijom ispod jorgan planine. Njima nije bio problem što su svi zadrugari oko njim, prosto nisu mogli da odole jedno drugom.

Čini se da ovaj rijaliti-par rešava sve frustracije i problemem poput Maje i Janjuša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (detaljnije OVDE) intimnim činom.

Podsetimo, Tara je u toku jučerašnjeg dana šamarala i davila Nenada, ali očito on joj to nije zamerio (pogledajte OVDE).

Pogledajte:

Zadruga 4 - Vrela akcija Tare i Ša ispod pokrivača - 21.04.2021. pic.twitter.com/CZl0ldBB8B

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) April 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.