DAVIDOVA MAJKA RASKRINKANA: Evo šta je Biljana SVE SLAGALA - Oglasio se ON, neće više da ĆUTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVIDOVA MAJKA RASKRINKANA: Evo šta je Biljana SVE SLAGALA - Oglasio se ON, neće više da ĆUTI!

Auh!

Aleksandra Subotić stalno dobija poklone od svoje simpatije, kako ona kaže, a dotični gospodin joj je u Beloj kući organizovao i proslavu krsne slave i platio nastup njenog omiljenog pevača Đanija. Iako Aleks krije njegov identitet, "Svet" otkriva da je reč o biznismenu Predragu Peci iz Novog Sada, s kojim se Subotićka upoznala pred povratak u "Zadrugu".

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Aleksandri se on baš svideo, a i ona njemu. Ništa se nije desilo među njima, on čeka da se završi rijaliti i da ona potpuno zaboravi Davida. Peca se bavi privatnim biznisom i veoma je imućan, ima dete iako nije bio oženjen. Sina Vuka upoznao je sa Aleksandrom, zajedno su bili na ručku, na koji je Aleks povela kćerku Magdalenu. Peca je samo za Đanija za njenu slavu platio 4.000 evra - kaže izvor za "Svet" i dodaje:

- Ma baš joj ugađa, ispunjava joj sve želje. Proslava njene slave sa sve keteringom, cvećem i muzikom koštala ga je više od 10.000 evra, ali on ne žali da plati. Pare mu nikada nisu bile važne ako ih troši na ženu koja mu se dopada - kaže izvor.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jun 1, 2019 at 5:17am PDT

Biznismen priznaje da je slobodan i da navija za Aleks.

- Ne zanimaju me mediji, stalno sam na putu, evo i sada sam van Srbije. Ne pratim Zadrugu, pogledam samo poneki klip koji mi pošalju. Čekam Aleksandru, navijam za nju i voleo bih da pobedi. Inače, nije tačno da sam oženjen, imam 44 godine i sina Vuka, koji ima četiri godine, ali nisam oženjen, te priče plasira Davidova majka. Aleksandra je upoznala moje dete i ja sam njenu Magdalenu. Dok ona ne izađe iz rijalitija, ja ne bih da se eksponiram, a kada se završi Zadruga, može sve što ona hoće - kaže Peca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.