DAVID UTUČEN ZBOG ANE KORAĆ I KARIĆA! Napravio ŠOKANTNO poređenje, pa iznenadio OVIM rečima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 07:57

DAVID UTUČEN ZBOG ANE KORAĆ I KARIĆA! Napravio ŠOKANTNO poređenje, pa iznenadio OVIM rečima (VIDEO)

Rastužuje ga to.

U ranim jutarnjim satima Marko Đedović odlučio je da obiđe Davida Dragojevia za kog se duboko zabrinuo nakon što se zadrugar posvađao sa verenicom Anom Korać zbog Stefana Karića.

Dragojević je tokom emisije "Izbor potrčka" saznao da je Ana tražila od fanova da je označe na fotografiji sa Stefanom koja je nastala tokom fotografisanja za zadrugarski kalendar. On je u razgovoru sa Markom uporedio druženje Ane i Karića sa Majom Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Marka Janjuševića Janjuša.

- Šta treba da se druži kao što se Janjuš druži sa Majom? Kao tagujte! Zna kako to ide u javnost - pričao je David.

David je sve vreme bio u dnevnoj sobi, sa prekrivačem, da li to znači da je ostao bez svog dela u krevetu pored svoje verenice, ostaje nam da vidimo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.