DAVID DRAGOJEVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM -  Objavio fotografiju samo u peškiru, sve PUCA NA NJEMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 22:00

DAVID DRAGOJEVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM - Objavio fotografiju samo u peškiru, sve PUCA NA NJEMU

Pokazao malo više?

Bivši rijaliti učesnik, David Dragojević, nakon izlaska iz rijaliti sveta, posvetio se privatnom poslu, treniranju ljudi uz prepisan način ishrane i, sudeći po komentarima, ima veliki uspeh u tom biznisu.

Kako bi bio primer svojim klijentma, David redovno objavljuje svoje fotografije, koje su neretko i golišave, te svaki put obraduje ženski deo populacije na svom Instagram profilu.

Kao jedan od svojih većih privatnih ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslovnih uspeha ubraja i treniranje rođenog brata Dejana Dragojevića, koji se sada može pohvaliti isklesanim mišićima.

David je objavio najnoviju fotografiju na društvenoj mreži, ali ovaj put je išao korak dalje, te je na slici samo u peškiru.

Dragojević se uslikao po izlasku iz tuš kabine, a složićete se, na ovoj formi bi mu mnogi mogli pozavideti....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.