Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 14:19

DAVID DRAGOJEVIĆ ZANEMEO na vest o razvodu Ane Korać - bila mu je ogromna ljubav, evo šta je uspeo DA IZUSTI

Njihova ljubav je započela pred kamerama "Zadruge", a nastavljena je i nakon što se rijaliti završio.

Kao bomba je odjeknula vest da se starleta i bivša učesnica "Zadruge", Ana Korać razvela nakon svega nekoliko meseci braka sa biznismenom kojeg je sve vreme krila od očiju javnosti.

- Tačno je da nisam više u braku, ali ne bih više ništa komentarisala - kazala je Koraćeva za "Informer".

Budući da se Ana zapravo proslavila kao devojka Davida Dragojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim je ušla u vezu u rijalitiju dok je on bio u odnosu sa Aleksandrom Subotić, pozvali smo Davida kako bismo čuli ima li neki komentar na razvod svoje velike bivše ljubavi.

- Ja nemam pojma šta se dešava, ne čitam novine, pa nisam video ni tu vest. Sa majstorima sam trenutno, sređujem stan, hvala puno, ćao! - poručio je kratko David za "Srbija Danas".

Podsetimo, Ana Korać je zatrudnela sa sada već bivšim emotivnim partnerom s kojim je do tada neko vreme bila u vezi, ali je sve krila očiju javnosti.

Koraćeva se, nakon objavljivanja vesti o trudnoći, povukla iz javnog života. Ana se ni nakon porođaja nije vratila javnom životu, a fotografije svog partera i kada je objavljivala, krila je njegovo lice.

Nedavno su pokrenute i spekulacije da se Ana i udala za svog emotivnog partnera i oca svog sina kojem su dali ime Mateo, što je sada potvrđeno.

Međutim, od izvora bliskog njoj, Ana se od supruga nedavno i razvela, što je ona na kraju i potvrdila.

- Ana je ćutala o vezi, o braku, pa je bilo logično da neće govoriti ni o razvodu, ali počelo je dosta da se priča o tome. Njih dvoje su se rastali i ona je ostala sa sinom u stanu koji je od samog početka bio prepisan na nju, a koji su kupili kada su dobili bebu. Sporazumno su se razveli, veoma brzo su se dogovorili o svemu. Ona je odmah vratila i svoje prezime u dokumentima, tako da je proces brakorazvodne parnice okončan. Obrisala je i fotografije na kojima je njen bivši suprug i time je stavila tačku na svaku sumnju da su i dalje zajedno - zaključio je izvor.

Koraćeva je i na svom Instagram profilu vratila svoje prezime, budući da je do ovog trenutka pisalo Ana Todorović, a sada je ponovo Ana Korać, a uklonila je i sve fotografije koje je imala sa mužem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.