DAVID DRAGOJEVIĆ U ZADRUZI! Odmah se OBRATIO BRATU, ima veoma važnu PORUKU za njega! Ovo je ŠOK OBRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID DRAGOJEVIĆ U ZADRUZI! Odmah se OBRATIO BRATU, ima veoma važnu PORUKU za njega! Ovo je ŠOK OBRT!

Dalila oduševljena!

David i Dalila Dragojević su trenutno jedni od najjačih igraču u rijalitiju Zadruga. Njih dvoje su uvek složni kako bi drugim zadrugarima i javnosti pokazali koliko je njihova veza jaka i stabilna.

Ipak, ovo ne bi bio rijaliti kada bi sve proteklo onako kako su oni očekivali. Mnogi pokušavaju da dokažu upravo suprotno, da njihov brak nije onakav kakvim ga pokušavaju predstaviti.

Danas u toku radio Amnezije koju sada već tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vode Bora i Bane, u emisiju uživo se uključio David Dragojević sa porukom za Dalilu i Dejana.

- Brate i snajo, sve sam vam lepo rekao, pridržavajte se se mojih uputstava, nemojte praviti greške kao što smo Ana i ja. Iako nisi bio mister "Zadruge", ti si za mene najlepši i najbolji brat na svetu. Volim te - poslao je poruku David svom bratu Dejanu.

Dalila i Dejan su se oduševili zbog ovih reči.

NAKON IZBACIVANJA ĐURIŠIĆKE: Član žirija Zvezda Granda progovorio o SVAĐI sa Anom Bekutom! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.