DAVID DRAGOJEVIĆ JE PISAO PRIVATNE PORUKE OVOJ ZADRUGARKI? Afera koja trese Zadrugu, sve je IZMISLILA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 18:29

DAVID DRAGOJEVIĆ JE PISAO PRIVATNE PORUKE OVOJ ZADRUGARKI? Afera koja trese Zadrugu, sve je IZMISLILA?

"Nisi mi to rekla? Ja tvrdim da jesi."

Danas je nastavljena emisija "Gledanje video snimaka" kada je pomenuta i navodna "afera DD", gde se pominje bivši zadrugar David Dragojević koji je po rečima zadrugarke slao poruke jednoj od aktuelnih zadrugarki.

Prvi video-prilog koji je prikazan zadrugarima prikazao je kako Šarmen Soraja Leoni Altman priča o odnosu misterionog muškarca, višeg učesnika ''Zadruge'', koji je bio s jednom od zadrugarki, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno znaju svi u Beloj kući, ali je uveravala cimere da nije reč o njoj.

- Milica i ja smo govorile o nekim tajnama iz našeg života, spomenule smo ''DD'', ali se ne tiče te osobe - rekla je Šarmen.

- Da li si rekla da je David Dragojević pisao devojci koja se nalazi ovde? - upitala je Matora.

- Ne, nisam ti to rekla - rekla je Matora.

- Nisi mi to rekla? Ja tvrdim da jesi. Kad smo ona i ja pričale o tome, spomenula ga je. Dok smo se nas dve muvale, rekla je da je bio njen drug na svadbi Alena Hadrovića, a da je njen drug rekao:''Došao sam ovde sam, a Matora šeta dobru ribu.'' Upetljala se u celu priču, a volela bih da sad bude iskrena. Koga boli ku*ac ko će šta da misli. Ako si sa mnjom ušla u odnos kakav jesi, onda budi kakva jesi. Šarmen mi je draga, ali ne jer me se*sualno privlači, nego jer mi je draža zbog nečeg drugog - rekla je Matora.

- Šarmen, kada nešto kažeš treba da staneš iza toga - dodala je Ivana.

- Taj famozni ''DD'' je bio s nekim koga svi znamo? - dodao je Mikica.

- Otprilike min je jasno sve. Šarmen, mutava ispadaš, a znaš da pričaš. Ako misliš da će ti neko poverovati, onda se varaš. Ko je ''DD''? - rekao je Janjuš.

- To sam u poverenju rekla Milici - dodala je Šaremen.

- Ja znam ko je to. To je David - rekao je Janjuš.

- Na snimku je rekla da je učestvovao u ''Zadruzi'' 5 - dodao je Mikica.

- Onda je možda Dino - rekao je Janjuš.

- Kad neko govorio stvari bez da želi da se ne saznaju, onda taj ne govori nikome. Ako si već rekla, reci o čemu je reč - rekao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.