DAVID DOŠAO UPLAKAN U PRODUKCIJU Rekao ovo o mama Biljani! Dejan ZANEMEO od TUŽNIH REČI svog brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID DOŠAO UPLAKAN U PRODUKCIJU Rekao ovo o mama Biljani! Dejan ZANEMEO od TUŽNIH REČI svog brata

Teško saopštio sve!

Istorija sukoba porodice Dragojević je prilično dugačka. Reklo bi se da ima i "rijaliti" istoriju. Čini se, zapravo, da su svi sukobi počeli ulaskom opasnih rijaliti igračica Dalile i Subotičke u njihov dom.

Kao jedan od naemotivnijih i najupečatljivijih događaja iz to vreme, izdvojili mso Davidov dolazak u studio parova, oa poziv produkcije, gde je u suzama opleo po svom mlađem bratu, tvrdeći da to nije on, kao i da iznosi teške laži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njihovoj mami Biljani.

David je govorio da se potpuno promenio od kad je sa Dragojevićevom, jer je do tada bio "mamina beba" i imao jako prisan odnos sa Biljanom,a da je sada počeo da je pljuje i izmišljan ajgore laži o njoj.

Pogledajte emotivnu scenu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.