DAVID BI POLUDEO DA ZNA: Bilja i Aleksandra USLIKANE zajedno! Evo ŠTA rade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID BI POLUDEO DA ZNA: Bilja i Aleksandra USLIKANE zajedno! Evo ŠTA rade (FOTO)

U centru pažnje.

David Dragojević je u sinoćnom razgovoru sa majkom Biljanom poručio Aleksandri Subotić "neka ide" i da ne shvata zašto "neko sa kim više nije u vezi, živi kod njega u kući". Svi su se zapitali da li će te reči iz rijalitija "Zadruga 2" promeniti situaciju i odnos devojke iz Kaluđerice sa mama Biljom. Pogotovo jer je Dragojevićev očuh, Predrag Opačić Mungos, podržao posinka i dodao da su njegovoj majci isprali mozak i da ona sa Aleks pravi rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napolju.

Međutim, izgleda da se tu ništa ne menja, a David bi verovatno poludeo da zna kako mu teraju inat! Njih dve su uslikane zajedno i to u Novom Sadu.

H-A-O-S! Aleks i mama Bilja ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU 2! Sve je bila prevara VETERNIČKOG klana (FOTO)

NOVI BRAK KIJE KOCKAR: Da ponovo budem nečija žena! A biznismen - SVI ga znaju, ali je OŽENJEN!

- Malo da isprobamo kameru - poručila je Aleksandra u opisu fotografije iz automobila na kojoj se videla i Biljina kosa na mestu vozača.

A sve je bilo jasno kada je objavila zajedničku fotku i tagovala Davidovu mamu.

ALEKS NASTAVLJA - PARE SU U PITANJU: Evo ŠTA se pojavilo na Davidovom Instagramu po razgovoru s mamom

OTKRIVENO SVE: Evo gde Aleksandra SADA živi nakon što je David poručio mama Bilji da je OTERA (FOTO)

Njih dve su prošetale na kafu i očigledno da ne planiraju da se rastave - ostaju zajedno u Veterniku. Čekaju njih dve da David izađe iz "Zadruge 2"....

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.