DAVALA JE NOVAC NA KAMATU, VIĐALI SU JE U KLADIONICI! Ozbiljne optužbe na Anin račun - u mračnim poslovima nije bila sama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 11:35

"DAVALA JE NOVAC NA KAMATU, VIĐALI SU JE U KLADIONICI!" Ozbiljne optužbe na Anin račun - u mračnim poslovima nije bila sama?

Čeka se Ćurčićkino oglašavanje na ovu temu!

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" ugostio je Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević i Brendona Radonića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima. U emisiju se uključila gledateljka iz Leskovca, koja nije imala reči hvale za Anu Ćurčić.

- Pozdravljam sve osim Ane Spasojević, ona i Ana Ćurčić su mi najodvratnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene koje postoji. Njihov glas mi je iritantan. Nije nemoral imati s*ks, tvoj nastup, priča i ogovaranje - govorila je gledateljka.

- To je nemoral? Isključila bih se - dodala je Ana.

- Htela bih da pozdravim Šarmen, prelepa je devojka, stamena i sve pohvale. Ti si dobar drug i prijatelj, sve su tamo bile gutalice ispod pokrivača, osim tebe. Ne bih volela Anu da komentarišem toliko je moralna, ona je podgila haljinu da pokaže Zvekiju g*zu - govorila je gledateljka.

- To je laž, tad sam sa muvala sa Markom Markovićem i imala sam bademantil i šorts - dodala je Ana.

- One su bile hostese sve i radile poslove, postoje klipovi gde su bili. Ja mogu te klipove da pošaljem. To su priče kao što je Kačavenda pričala za Anu, pa sad to negira. Šarmen jedina ima pravo da morališe - rekla je gledateljka.

- Ženo, dosadna si više - odbrusila je Ana.

- Ana (Ćurčić) je davala novac na kamatu, Ivan je sve istinu rekao. Drugovi koji idu u kladionicu su je viđali, po tri ili četiri muškaraca je bilo, radili su zajedno ili kako se kaže, a posle su davali novac kamatašima. Zvezdan je njoj samo bio telohranitelj, džoistik je bio, samo je Ana određivala. Ona je prodala Zvezdanov stan, kome je dala trećinu novca? Kamatašu, kad su držali kafu. Zvezdanvova majka je dala njoj jedan deo novca, jedan su vratili ljudima za hipoteku. Zvezdana je žena dovodila do ludila koje je nezdravo. Ćerka tetovirala ključ i Zvezdan, da li je to normalno? Što nije maćehu istetovirala koja je sedela i čuvala je dok je ova bila sa Zvezdanom? Očuha da tetovira? Ne znam da li to baš tako se tetovira - nastavila je gledateljka iz Leskovca.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.