DASA U UNIFORMI: Ana Bekuta ga OBOŽAVA u zrelim godinama, a pogledajte KAKO je Mrka izgledao NEKADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 10:39

DASA U UNIFORMI: Ana Bekuta ga OBOŽAVA u zrelim godinama, a pogledajte KAKO je Mrka izgledao NEKADA!

Nikad viđena fotografija!

Ana Bekuta uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem skoro devet godina

Popularna pevačica i političar zaljubili su se jedno u drugo u zrelim godinama, a Bekuta smatra da je njen izabranik došao baš u pravo vreme.

- Sreli smo se kada je trebalo i kada smo bili spremni jedno za drugo. Meni je trebao oslonac u vidu takve figure kakav je on. Hvala vasioni što je Milutin tu - istakla je Ana svojevremeno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Milutin je jednom prilikom ispričao kako se upoznao sa poznatom pevačicom.

- Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene... Takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva "Zlatiborske zore", inače zaista nisam znao ko je ona - rekao je Mrka i dodao:

- Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj "skinuću ako mi vratiš pare", što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas - ispričao je Mrkonjić u popularnoj TV emisiji.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Ana Bekuta u svom izabraniku vidi idealnog muškarca, a mnogi ne znaju kakav je Mrka bio dasa u mlađim danima. Na popularnoj stranici na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija Milutina Mrkonjića iz vojničkih dana.

- Pravi muškarac je onaj koga ne priželjkujete da promenite i koji ne pokušava da promeni vas. Da, Milutin je čovek čije "talase" osećam i zbog kojih radosno treperim i kada nije prisutan - poetično je izjavila pevačica svojevremeno za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.