DARO, ZABOGA PREKINI! Bubamara se opet urnisala korekcijama! Tvrdi da je smršala 10 kg, a evo šta je ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 09:44

DARO, ZABOGA PREKINI! Bubamara se opet 'urnisala' korekcijama! Tvrdi da je smršala 10 kg, a evo šta je ISTINA

Surovi "onlajn standardi" lepote ne dozvoljavaju pevačici da prihvati svoj realni izgled.

Pevačica Dara Bubamara prethodne večeri gostovala je popularnoj emisiji "Amidži šou", a čim se pojavila pred pripadnicima sedme sile, svima je bilo jasno da poznata dama nije lagala kada je govorila da je smršala.

Međutim, Dara nastavlja sa 'starim prevarama' na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je fotografije 'urnisala' korekcijama u fotošopu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledaj, mislim, šta, šta radim ja? Vidite nos, oči, facu, tu se uložilo, radilo se na sebi, tako da žao mi je - istakla je Bubamara nedavno kada su je pitali da li fotošopira svoje fotografije, ali slike od sinoć je apsolutno demantuju.

Ne samo da je Dara sređivala "nos, oči, facu", već je i pomerila prostor oko sebe kada je korigovala slike za Instagram.

No, možda popularna pevačica ima problem sa svojim 'realnim stanjem', ali evidentno je da velike potrebe za korekcijama nema.

Dara je zablistala u crnom kombinezonu, negovanog lica i sa svojim prepoznatljivim oblinama.

Popularna pevačica prethodno noći je publici predstavila svoju novu numeru "Geto glamur", a na fotografijama koje prate pesmu je takođe neprepoznatljivo i do krajnjih granica isfotošopirana.

Nije tajna da gotovo sve srpske pevačice koriguju svoje fotografije, ali to im bolje (umerenije) polazi za rukom. Preporuka za Daru je da ipak sa ovim 'trendom' uspori ili apsolutno prekine.

- Svima bih preporučila moj način mršavljenja jer se kilogrami tope. Pijem šejkove, i uglavnom jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala. Kada me budete videli uživo, nećete verovati kako sam se stesala. Skinula sam deset kilograma, ali planiram još da mršavim - izjavila je nedavno Bubamara za domaće medije, a rezultat je evidentan - i to bez fotošopa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.